Menu – Arrangementer


SMÅ RETTER:

1. Friske forårsruller med peanut- eller fiskesovs (”Nuoc Mam”)

2. Hjemmelavede stegte forårsruller sød chili dyppelse / fiskesovs (”Nuoc Mam”)

3. Vietnamesisk seafood suppe med fine tråde af æg

4. Grillet små okseruller i vietnamesisk betel blad med kinaradisse og gulerod marineret i riseddike

5. Silkeblød bolle af rismel ”Banh Bao” med grillet svinekød marineret i citrongræs og honning, agurk og kinaradisse / gulerod marineret i riseddike


 SALATER:

1. Lotussalat med stængel fra lotusplante

2. Kyllingesalat med spidskål, trevler af kyllingekød, citron vietnamesisk krydderurt

3. Rejesalat med nudler, glaskål, peberfrugt, agurk, gulerod og stegt tofu eller rejer. Peanuts på toppen.


STØRRE RETTER:

1. Pho, en klassisk nuddelsuppe med oksekød (roastbeef i meget tynde skiver, hvor skoldhed suppe hældes over). Med bønnespirer, lime, chili, vietnamesiske urter, forårsløg og sød basilikum

2. Curry. Klassisk vietnamesisk karrysuppe med kokos, kylling, kartoffel, løg og gulerod. Karryblade, rød olie fra specielle vietnamesiske frø – drysset med peanuts og sød basilikum og / eller koriander

3. Oksekød kogt i vand fra ung kokosnød og tomat. Med hvide bønner, gulerod og vietnamesiske krydderurt. Serveres med ris eller flutes

4. Stegt oksekød med broccoli, blomkål og andre grøntsager. Med sød basilikum og/eller koriander. Serveret med nudler og soya / chili-marinade


DESSERT:

 1. Forskellige vietnamesiske kager af rismel og med kokos, sesamfrø mm. Den grønne farve laver vi med specielle blade, den gule farve kommer fra knuste mungbønner

2. Syltede lotusfrø med isterninger. (Lotusfrø beroliger krop og sind)


 DRIKKE:

 1. Limesaft med ingefærsirup og isterninger

2. Klassisk vietnamesisk iskaffeCa Phe Sua Da”


  De fleste retter kan laves i meget lækker vegetar-version med grøntsager og tofu stegt med citrongræs. Udgangspunktet er det vietnamesiske gadekøkken og retterne kan sammensættes så det passer præcis til jeres ønsker og til lejligheden. Trang laver jævnligt nye retter og muligheder.