Om Lê Trang


Trang Thiên Lê er født og opvokset i Vietnam og kom til Danmark i sommeren 2014. Med baggrund i restaurationsarbejde i Vietnam, Norge og Danmark har Trang nu start en foodtruck, der skal servere ægte vietnamesisk mad, som det kan opleves i gaderne i Vietnam.
Der bruges friske råvarer og alt laves så vidt muligt fra bunden. Kød marineres med blandt andet citrongræs og marinader sammensætte af fiskesovs, lime, hvidløg, chili. Fintsnittede grøntsager lagres i riseddike med asiatiske krydderier og alt krydres med friske aromatiske urter.Retterne kombineres af ingredienser som mange kender, men sammensætningen vil ofte være overraskende; stykker af sukkerrør med fars grilles og serveres sammen med stykker af hjemmelavede små forårsruller i en ret af tynde risnudler og sprøde grøntsager. Alle retter tilbydes i en vegetarversion med tofu stegt med citrongræs.Ingredienser som tamarin, lotusfrø og tang indgår også i retterne

Maden tilbydes ved events som festivaler og koncerter, men vi kommer også til arrangementer som receptioner og private fester. Menuerne sammensættes til lejligheden og kan kombineres på mange måder og flere niveauer.
Drikke er limejuice med ingefærsirup og vietnamesisk iskaffe (Cà phê sữa đá).