Dansk økologisk tofu

 

Navnet Lê Trang leder tankerne til Vietnams grønne køkken, men vores tofu er fremstillet i Danmark af økologiske proteinrige sojabønner fra EU, vand og nigarisalt fra Japan. Det er et oplagt valg, hvis du vil spise mindre kød og mere bæredygtigt. Vores tofu er blød og har en let smag af friske bønner.

 
 

Naturel

Vores økologiske tofu naturel er en klassisk tofu, som bruges overalt i Asien. Med en let og frisk smag kan den indgå som basis i mange forskellige retter.

 

 

Citrongræs og chili

Vores økologiske tofu med citrongræs og chili er en intens og smagfuld variant, og et oplagt valg til asiatisk inspireret retter.

 
 
Lê-Trang-tofu-tang-rgb.png
 

Tang

Lê Trangs økologiske tofu med tang er lavet med  håndhøstet sukkertang fra de indre danske farvande. Her får du en fin smag, hvor tang og sojabønner supplerer hinanden perfekt.

 
 

Røget

Vores økologiske røgede tofu er en spændende og smagsfyldt variant som især egner sig til det nordiske køkken.

Lê Trang tofu-roeget-rgb.png
 

 

» Vi har aldrig (altså som i aldrig) fået en mere lækker tofu! Konsistens og smag var virkelig i top. Jeg tænker tilbage på dengang vi spiste kød og hvis Aldis tofu er en god svinekotelet, så er jeres tofu et stykke mør kalvemørbrad «

— Christian Houmann - Struer


 
 

Læs mere om, hvordan vi fremstiller vores tofu