Grillet tofu

Ingredienser (2 personer) – Vælg dine favorit grøntsager, alt kan bruges - tøm køleskabet!


  • 1 pakke Le trang Tofu (250g)

  • Grillspyd

 

Marinade (kan dobles op efter grøntsagsmængde):

  • ½-1 dl smagsneutral olie (eks. raps)

  • ½ spsk. paprika

  • 1 spsk. soja

  • ½ tsk. hvidløgspulver

  • 1 tsk. løgpulver

  • ½ spsk. gochugaru eller ½ tsk. chilipulver (efter behov)

  • Knivspids peber

Forslag til grøntsager:

- løg

- cherry tomater

- aubergine

- squash

- broccoli/blomkål

- svampe

- asparges

- peberfrugt

Forslag til tilbehør:

- frisk kartoffelsalat

- nye kartofler

- bladgrønt

- bulgur salat


Fremgangsmåde

1. Hæld ingredienserne til marinaden sammen og mix.

 

2. Skær grøntsagerne ud i grill-venlige stykker (ikke for små!). Eksempelvis skær aubergine i skiver og herefter kvarte. Skær squash i skiver. Løg i kvarte. Lad cherrytomater blive intakte. Halver svampe etc.

 

3. Vi foreslår at stege tofuen let først, sådan at den ikke går i stykker på grillen.

Skær tofuen ud i grill-venlige stykker (ikke for små!) og steg tofuen gylden på alle sider i noget smagsneutral olie. Tilsæt herefter 2 spske. soja. Steg videre i 1 minut.

4. Sæt tofu og grøntsager på spyd og grill dem.


Forrige
Forrige

Tofu dumplings

Næste
Næste

Svampe pasta med sprødstegt tofu og frisk salvie