Nudler med stegt tofu og grøntsager
Ingredienser (2 personer)
1 pakke Le trang Tofu (250g)
400g kogte nudler (ca. 177g tørre)
2stk store forårsløg
6 g Ingefær, finthakket
2 fed hvidløg, presset/hakket fint
3 forårsløg
130 g broccoli
70 g svampe (valgfrie)
60 g bønnespirer eller 1/2 gulerod
2-3 spsk. sojasauce
1 spsk. sesamolie
1 tske. Miso
2-3 tsk. mørk sojasauce (for farve, kan erstattes af alm sojasauce)
2 tsk. Sriracha eller chiliflager efter behov
2 tsk. Sukker/sirup
Fremgangsmåde
1. Skær grøntsager og ingefær ud. Forårsløg skæres ud i hvide og grønne dele.
2. Skær tofu ud i spisevenlige bidder.
3. Steg tofuen gylden og tilsæt 1/2-1 spiseske soja. Sæt tofuen til side på en tallerken.
4. Steg hvidløg, ingefær og den hvide del af forårsløgene i ca. 1 minut.
5. Tilsæt broccoli og steg i 1-2 minutter.
6. Tilsæt svampene og steg i 1-2 minutter.
7. Soja-blanding: Bland sukker, chili, miso, soja og mørk soja sammen i en lille skål.
7. Tilsæt den stegte tofu, nudlerne, det grønne af forårsløgene, bønnespirerne og soja-blandingen til panden. Steg videre i cirka. 3 minutter, hvor du hele tiden rører rundt.
Server og nyd retten😍