Tre små tofu retter
Kold tofu med tomat og kimchi: Ingredienser (2 personer)
1 pakke Le trang Tofu (250g)
6 cherrytomater (100g)
80g kimchi
1 spsk. sesamolie
1 tsk. Soja
Lidt tang til topping
Fremgangsmåde
1. Skær tofuen i skiver.
2. Skær tomat og kimchi ud i mundrette bidder. Mix det i en skål sammen med soja og sesamolie
3. Rist tangen kort på hver side på en pande og skær det i tynde stykker med en skarp kniv.
4. Kom tomat-kimchi salaten ovenpå tofu skiverne og pynt med tangen.
Kold tofu med krydret chiliolie: Ingredienser (2 personer)
3 spsk. smagsneutralolie som eks. raps/solsikke
1 tsk. sesamolie (kan undlades)
2 spsk. soja
Lidt sriracha, hvis man kan lide ekstra spice
Sesamfrø til pynt
1 pakke Le trang Tofu (250g)
2 forårsløg
2 tsk. gochugaru (koreansk chilipulver) eller chiliflager
1 tsk. sukker
2 hvidløg
2 tsk. ingefær
Fremgangsmåde
1. Skær tofuen i skiver.
2. Finhak forårsløg og kom de hvide dele op i en lille varmefast skål. Gem de grønne til pynt.
3. Tilføj gochugaru og sukker til skålen og riv 2 hvidløg og det der svarer til 2 tsk. frisk ingefær.
4. Opvarm 3 spsk. smagsneutral olie i en gryde, og hæld herefter den varme olie over de andre ingredienser. Tilføj herefter soja og evt. sesamolie. Tilføj lidt sriracha, hvis du kan lide ting ekstra spicy. Mix ingredienserne med en ske.
5. Hæld chiliolien over tofuskiverne og pynt med sesamfrø og resten af forårsløget.
Kold tofu med syrlig tahin og spirer Ingredienser (2 personer)
1 pakke Le trang Tofu (250g)
1 spsk. mayonnaise
2 tsk. tahin (sesampasta)
2 tsk. soja
1 tsk. sukker
50 g spirer som eks. løgspirer, radisespirer, bønnerspirer eller 1/2 pakke karse
2 radiser
3 spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
1. Skær tofuen i skiver.
2. Skær radiserne i skiver og vask spirerne.
3. Bland mayonnaise, tahin, soja, sukker og citronsaft i en lille skål
4. Hæld dressingen over tofuen og pynt med radiser og spirer🌱
Se video her